Megindultam!!

2012.10.31. 19:03

Nos, az ArcKönyvben már csináltam egy csoportot, de ott nem tudok úgy megosztani elemeket mint itt, így ide fogok ezentúl írogatni, oda meg linkelem ezt. Itt szépen tudok formázni meg beszúrni képeket magyarázat céljából, ott minden képhez új bejegyzést kéne csinálnom. 

Ma az első topikom a játék stílusok összefoglalója lesz, van 5 alap stílus ahogyan lehet játszani, délután meg leírom h miképpen lehet PvP-ben jobb ratinget elérni és, hogy hogy lehet, h ne minuszos ratingre jöjünk haza.

De akkor a stílusok.

MC Hammer Stílus

 

Ez a fajta PvP stílus arra épít, h a hősök érinthetetlenek legyenek és egy jót nevethess az MI-n (Mesterséges Intelligencia) miközben te bármelyik hősöddel szét kapod az ellenfél táborát. Több féle út van ezen cél eléréshez, pár példa:
Shield effectek használata: Dr. Strange, Invisible Woman, Scarlet Witch
Kitérő buffos karakter használata: pl.: Cyclops Agilityje vagy Storm ködfelhője.
Üthetetlen karakterek: Kitty, Pókember, Árnyék, 
Védö karakterek használata: Amerika Kapitány, Colossus

Üveg Ágyú!

 


Ez a fajta módszer a sebzést veszi előre, de cserébe lemond a védelemről, itt mihamarabb gyözni kell, mert pár körnél tovább nem lehet bírni. a stratégia egyszerű, csak magas sebzésü fegyverek használata (the Rook, Fonix Flare, premium fegyver) és hozzá ilyen karakterek (Ms Marvel, Fáklya, Magik)

Top Gun módszer

 

 

Ez a módszer a sokszor egymás utáni sebzésre fókuszál, jelenleg ismert hátránya Thing és Pókember FF ruhájában rejlik csak.
Használandó hősök She-Hulk, Ms Marvel, Ghost Rider...
Használandó fegyverek: Quantum jumper, Power of Four és olyan fegyverek amik Follow up attack-osak vagy quick action jellemzővel bírnak.

Vulkán módszer

 

 

Nagyban hasonlít az üvegágyú módszerhez, annyi különbséggel, h itt ki tankolja addig valaki az ütéseket amíg a másik kettő felturbózza magát ahhoz, h megadja a végső kegyelmet.
Hősök akik növelik az erejüket az idővel: IronMan, Thor, Hulk, BlackPanther, Magik, Hercules, Captian America
Hősök védekezni: Thing, Colossus, Luke Cage
Védekező tárgyak: Svalin Defender, Digital Decoy, Magnetic Field, 
Offenzivát erősítő tárgyak: Offensive accelarator, Double Strike
Erősítő Karakterek: Emma, Scarlet Witch, Captian America

Boszorkány mester Módszer


Személy szerint nekem ez a kedvencem. Kicsit sunyi, de űtős. A lényeg olyan tárgyak és Hősök használata ami úgynevezett DoT-okat hagynak maguk után. (Damage over Time) Ezzel el lehet érni, h relativ alacsony sebzés kimenetellel is pár kör alatt nullázni tudjuk az ellent.
DoT Karakterek: Scarlet Witch, Dr. Strange, Torch, SpiderWoman, Magik, Ghost Rider és minden Bleedelni képes karakter.
DoT Fegyverek: gondolom nem kell felsorolni, minden ami képes Véreztetni, fagyasztani, égetni, mérgezni, átkozni.

Természetesen mind módszernek vannak gyengéi, mindegyik ellen lehet védekezni és sajnos a véletlen is sokat játszik, na meg az ellenfél képességei. 

PvP élesben!

És a végére kaptok egy képet, h mi történik akkor ha apucinak sok pénze van, ez egy kb 3 napos kép, ami annyit tesz, h a special op4 megjelenése napján/másnapján készült, nézzétek meg Ghost Ridert, meg úgy simán a hősök ruháit.... PvP powa....

566001_296161843826747_814775524_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelhun.blog.hu/api/trackback/id/tr294865792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása